Tinerii de la Volovița se vor auziți

0
195

CLT Volovița este o structură reprezentativă prin care echipa asigură comunicarea cu autoritățile publice locale în vederea îmbunătățirii sectorului de tineret. Suntem un consiliu nou în acest domeniu, dar cu plan spre viitor.

Avem ca scopuri dezvoltarea capacității de asociere si organizare a cetățenilor, încurajarea tinerilor pentru participarea pozitivă și activă în diferite activități, crearea unor obiective pentru viitorul adolescenților, manifestarea spiritului de implicare, creativitate și flexibilitate. Pentru formarea transparenței ne-am plănuit un șir de activități, cum ar fi discoteci tematice, zi de salubrizare, seri ale jocurilor de societate, cinema, târguri de caritate, dezbateri publice, maratoane sportive, campanii de informare, questuri etc. Sperăm că toate activitățile noastre le vor da un imbold tinerilor de a se distra eficient și de a le crea o cale luminoasa în viață.
Valeria Șoimu, președinte CLT Volovița & Chiril Șoimu, vicepreședinte CLT Volovița


Articolul precedentJudecători vinovați de condamnarea RM la CEDO vor plăti !
Articolul următorPiste pentru bicicliști pe cheiul Nistrului la Soroca / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.