Timp de patru zile lucrătorilor medicali din Spitalul Raional Soroca li se asigură prânzul cald cu susținerea Uniunii Europene

0
382

Câte 90 de prânzuri sunt oferite timp de patru zile lucrătorilor medicali din Spitalul Raional Soroca, în cadrul unei inițiative a Asociației MĂR (Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova) cu suportul financiar al Delegației Uniunii Europene de la Chișinău în parteneriat cu restaurantul „Soroca”.

„Acest suport din partea Uniunii Europene este un ajutor binevenit pentru cele două domenii vulnerabile în perioada pandemiei: lucrătorii medicali, aflați în prima linie de luptă cu COVID-19 și sectorul ReCa. Astfel, am reușit să ne unim, pentru a depăși, măcar și pentru puțin timp, greutățile cu care ne confruntăm. Noi am gătit și livrat prânzurile calde, iar lucrătorii medicali au avut parte de o masă gustoasă” ne-a declarat Inga Spoială, proprietara restaurantului „Soroca”.

Gestul i-a surprins plăcut pe beneficiari, mai ales că le este oferit cu drag. „Prânzul este binevenit. Nu avem posibilitatea să luăm masa, nu avem unde. Suntem departe de oraș, dar în spital nu avem nici măcar un bufet să procurăm o chiflă. Suntem nevoiți să luăm câte ceva de acasă. Chiar suntem foarte mulțumiți și plăcut surprinși că cineva are grijă de noi” ne-a spus medicul Nina Spoialo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.