Teatrul şi-a adunat prietenii (FOTO)

0
48

În ultima zi de toamnă prietenii Teatrului „Veniamin Apostol” şi-au dat întâlnire pe scenă şi în sala acestei instituţii de cultură.

Motiv de reuniune a fost împlinirea a şapte ani de la crearea acestuia. Iniţial, spectatorii au urmărit proiecţia mai multor fotografii, atât din repetiţii, cât şi din spectacole, care oglindesc activitatea Teatrului. Cu un recital de muzică de suflet au venit pentru Teatru şi prietenii lui, Viorel Burlacu, Tatiana şi Anatol Rudei. Actorul de pantomimă George Ciolpan a prezentat o scenetă din reprezentaţia teatrală „Pasăre în văzduh”, un omagiu lui Constantin Brâncuşi, iar împreună cu tinerii talentaţi din studioul “Cortina” au jucat câteva fragmente din spectacolul montat recent “Aripi”.

Toate acestea au fost “împletite” cu versurile declamate de poetul Petre Popa, tot el şi conducător al Teatrului sorocean. A fost o seară frumoasă, ca între prieteni, iar Teatrul şi-a făcut alţi noi camarazi, cărora le-au fost înmânate diplome. Şi dacă până acum mulţi intuiau, acum se poate de spus sus şi tare că Teatrul „Veniamin Apostol” din ţinutul Sorocii este unul care are cei 7 ani de acasă.


Articolul precedentElevii Colegiului de Arte ”Nicolae Botgros” s-au întors cu premii de peste Prut
Articolul următorREȚETA DE ACASĂ: Pateu de ficat
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.