TAUR: Beneficiezi de noroc, de șansa de a progresa în plan profesional.

0
73

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec

O săptămână în care ai ocazia să iei un nou start în ceea ce privește viața personală. E timpul marilor decizii, a răsturnărilor de situație menite să te forțeze să adopți o nouă atitudine sau să fii nevoit să renunți la anumite colaborări sau să găsești noi modalități de a conversa cu partener/a de viață. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să ajungi la echilibru în relația cu persoana iubită.

Taur

O perioadă de intense revelații, mesaje, informații primite fie prin intermediul viselor, fie ca urmare a unor discuții menite să îți reveleze anumite secrete. Nu ai decât să îți păstrezi calmul și să-ți vezi mai departe de treburile tale, evitând astfel să fii impulsiv cu cei care te-au nedreptățit. Beneficiezi de noroc, de șansa de a progresa în plan profesional. Atenție însă la ideile, proiectele pe care le împărtășești cu colegii întrucât ești predispus la furt, la trădări.

Gemeni

Ai în minte să reiei legătura cu anumiți prieteni sau să revii în cadrul unui grup, organizații care a jucat cândva un rol important în evoluția ta. Iată că a venit momentul să arăți ce poți, ba chiar să devii un lider și să-i susții pe ceilalți prin intermediul ideilor tale originale. Spre sfârșitul săptămânii te poți aștepta la o excursie alături de persoana iubită.

Rac

O perioadă favorabilă pentru a face schimbări importante în carieră. Te poți aștepta la oportunități menite să te ia prin surprindere și chiar să nu poți refuza. Prietenii te susțin să îți împlinești dorințe mai vechi și astfel să ajungi acolo unde poate că nici nu visai. Tot ce ai de făcut este să fii mult mai deschis către ceilalți, sociabil și să nu dai înapoi ca racul la cel mai mic hop. Spre sfârșitul săptămânii ești în plină formă petrecând momente frumoase alături de persoane dragi.

Leu

O săptămână în care ești ferm hotărât să dai startul unor colaborări cu persoane aflate în străinătate sau să te înscrii la cursuri de perfecționare menite să îți aducă recunoaștere în domeniul profesional în care activezi. Beneficiezi de inspirație, ambiție, originalitate și de susținerea superiorilor pentru a obține calificările de care ai nevoie. Spre sfârșitul săptămânii simți nevoia să te retragi în mediul tău pentru a te reface. Tot ce ai de făcut este să te relaxezi în mijlocul naturii.

Fecioară

Au loc schimbări profunde în viața ta, având sentimentul că ești într-un vortex și că ”toate mi se întâmplă numai mie!” Nu este chiar așa, ba din contră, ai ocazia să te bucuri de șansa de a întâlni oameni deosebiți care să joace un rol deosebit în viața ta, mai ales când vine vorba de îndrumare în plan spiritual. Nu este exclus să primești susținere financiară de la cine te așteptai mai puțin. Dacă te-ai hotărât să pleci la drum lung, spre sfârșitul săptămânii, e posibil să dai startul unei noi relații de dragoste.

Balanță

Te poți aștepta la surprize legată de relația de mariaj sau un parteneriat important. Ai parte de multe discuții, negocieri, propuneri care mai de care mai incitante. Este multă forfotă în viața ta intimă, punând multă pasiune într-o relație de amor. Nu știi prea clar ce să faci, dacă merită sau nu să acorzi încredere unei persoane care în trecut ți-a cam înșelat așteptările. Spre sfârșitul săptămânii pot apărea propuneri interesante de colaborare în plan profesional.

Scorpion

Nu e cazul să te lași surprins de atitudinea agresivă a unui superior. Aștepți să treacă această perioadă tensionată după care îți vei expune clar și concis nemulțumirile. Ai capacitatea de a privi dincolo de aparențe și de a extrage ceea ce este esențial mai ales când vine vorba de situații încâlcite, de oameni cu care nu se poate comunica chiar atât de ușor. Primești susținere din partea partener/ei de viață în privința unui proiect sau pur și simplu te simți în siguranță alături de el/ea. La sfârșit de săptămână e posibil să anulezi o călătorie sau să ai parte de tot felul de neplăceri la drum.

Săgetător

Ești mult mai preocupat de propriul organism, eventual iei hotărârea să te înscrii la o sală de fitness sau să urmezi un nou regim alimentar și de viață. Nu îți neglijezi nici obligațiile ce țin de serviciu, ba chiar reușești să fii mult mai cooperant în relația cu colegii. La sfârșit de săptămână ești oarecum dezorientat când vine vorba de relația de dragoste. Nu este exclus să intri în posesia unor secrete ce te vor răscoli profund.

Capricorn

Poate fi vorba acum de schimbări neașteptate ce vizează casa, proprietatea, o schimbare de domiciliu, vânzare/cumpărare de locuință. Nu este exclus să porți discuții intense cu părinții. Te bucuri de vești bune, reușite vis-a-vis de propriul copil. La sfârșit de săptămână lucrurile sunt mult mai clare în ceea ce privește relația cu partener/a de viață și să ajungi chiar să iei o decizie fermă legată de mariaj sau o relație de parteneriat importantă.

Vărsător

Un început de săptămână favorabil în ceea ce privește negocierile, semnarea de contracte, călătoriile în interes de serviciu sau dezvoltarea relațiilor de parteneriat. Ești susținut de rude apropiate să îți împlinești anumite ambiții în plan profesional. Te bucuri de o achiziție importantă pentru propria gospodărie sau reușești să faci modificări importante la casă, o renovare, schimbări care deși necesită cheltuieli importante, tu nu te lași până nu îți împlinești scopul propus.

Pești

Se poate vorbi acum de șansa de a semna un contract de muncă mult mai avantajos din punct de vedere financiar sau de a găsi un al doilea job. Cert este că e posibil să fii luat oarecum prin surprindere de anumite decizii luate de un superior și care se vor dovedi a fi în avantajul tău. La sfârșit de săptămână ai ocazia să porți discuții intense cu o persoană dragă sau să reiei legătura cu un/o fost/ă iubit/ă. Atenție însă la ce decizii iei!

Articolul precedentŞezătoare la Schineni / VIDEO / SĂ NE AMINTIM
Articolul următorОвен: во второй половине недели вам стоит умерить инициативу
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.