Tatiana Vișniovîi: „Dragi elevi, salvați coloana infinitului din voi în acest templu magnific al cărții”

0
3915

Începutul anului școlar a fost marcat astăzi, 1 septembrie la Colegiul „Mihai Eminescu” din Soroca. În acest an, profesorii și elevii au participat la careu cu prezența fizică. Pentru elevii care au pășit în anul I, au fost deschise larg ușile și au fost întâmpinați cu aplauze. 

De ziua cunoștințelor, studenții de la Colegiul „Mihai Eminescu” din Soroca, au avut parte și de un spectacol artistic, au dansat și au cântat pentru a-și bucura colegii.
Directoarea Colegiului „Mihai Eminescu” din Soroca, Tatiana Vișniovîi, și-a întâmpinat dispocilii cu multă dragoste și cu un mesaj de bun venit. „Dragi elevi, salvați coloana infinitului din voi în acest templu magnific al cărții, prin frumos, adevăr și perseverență urmând dezideratul educației. Stimați profesori, vă îndemn să rămâneți călăuza adevărului, dreptății, valorilor fără de care o societate nu poate exista. Vă urez sănătate, mari succese și inspirație în activitatea dumneavoastră. Dragi părinți, vă îndemn să răspundeți chemărilor instituției, pentru că doar printr-un parteneriat activ între toți benificiarii procesului educațional, elevi, cadre didactice și părinți, putem promova perfomanța și eficiența în educație”.

Vă amintim că, Colegiul „Mihai Eminescu”, are un frumos trecut ce a rămas în istorie ca cea mai veche cetate de carte.
Vă dorim mult succes, în noul an școlar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.