Tarife majorate pentru soroceni: vezi cine și de ce a votat așa / VIDEO

0
532

Consiliul municipal Soroca s-a întrunit azi, 2 februarie 2021, într-o ședinţă extraordinară. Printre subiectele propuse pentru votare au fost majorarea tarifelor pentru transportul public și evacuarea deşeurilor menajere.

Ședința integrală o puteți urmări pe acest link – https://observatorul.md/important/2021/02/02/86950_consilierii-municipali-s-au-intrunit-in-sedinta-tarifele-la-transportul-public-si-evacuarea-deseurilor-pe-ordinea-de-zi-live-video

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentAlte 639 cazuri de infectare și 16 decese au fost confirmate astăzi. Au fost confirmate cazuri de infectare și în raionul Soroca.
Articolul următorMann Ki Baat „Gânduri Interioare” …
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.