Tarife mai mari la transportul din Soroca: ce spun pasagerii și șoferii? / VIDEO

1
3216

Primăria municipiului Soroca anunță consultări publice la 29 decembrie 2020, cu privire la majorarea tarifelor pentru transportul public. Proiectul de decizie “cu privire la aprobarea tarifelor pentru serviciile regulate de transport rutier contra cost de persoane în trafic local (municipiul Soroca)” prevede prețul unei călătorii până la 19:00 de 3 lei și după 19:00 de 4 lei.

Subiectul va fi consultat de către autoritățile publice locale cu sorocenii la 29 decembrie 2020, ora 14.00, în sala de ședință a Consiliului Raional Soroca.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentMai multe teste, mai multe infectări: +1766, alte 19 persoane au decedat
Articolul următorPopulația din satele Dubna, Vărăncău și Slobozia Cremene au fost sensibilizați cu privire la factorii care duc la poluare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.