Tamara Coșciug a primit titlul onorific “Maestru în Arte”

0
378

Interpreta de muzică populară din Soroca, Tamara Coșciug, a primit titlul onorific “Maestru în Arte” prin decret prezidențial, pentru activitate prodigioasă în domeniul culturii, contribuție la promovarea valorilor moral-spirituale și înaltă măiestrie profesională.

Tamara Coșciug este conducător artistic al ansamblului Vocal-Coral  “Divinitate” din municipiul Soroca. Activează pe tărâmul culturii de aproape 40 de ani, timp în care a încântat publicul prin vocea sa, a descoperit talente și le-a ajutat să crească. Printre acestea sunt Tatiana Martin, Olga Istrati, Marcela Vuicu.

Totodată, interpreta este autoare și moderatoare a emisiunii televizate “În grădina dorului“, prin care aduce în fața spectatorilor artiști de valoare și promovează cântecul, portul și tradițiile populare.

E o muncă asiduă în promovarea Culturii şi Artei Naţionale de aproape 40 de Ani. O muncă în care am promovat şi valorificat folclorul nostru naţional, arta vocală şi corală, o muncă în care a trebuit de multe ori să-mi pun familia pe planul II, deşi ea ,familia, a fost cea care m-a susţinut în toate. Pe această cale vreau să mulţumesc  CNCPPCI în persoana doamnei Director Diana Decusară, Colegilor mei de serviciu în persoana  Şefului Secţiei Cultură şi Turism Soroca, Domnului Grigore Bucătaru şi tuturor celor care mi-au oferit posibilitatea de a mă manifesta şi realiza  lucruri frumoase pentru publicul meu drag” a menționat Tamara Coșciug pentru Observatorul de Nord.


Articolul precedentCitește în ziarul „Observatorul de Nord” de azi!
Articolul următorDe mâine începe Săptămâna Memoriei dedicată comemorării victimelor Holocaustului
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.