Susține-l pe Cătălin Tcaciuc cu un vot într-un concurs anticorupție

0
380

Mai mulți tineri din țară, membri ai Clubului Ideilor Anticorupție, participă la un concurs pentru a avea posibilitatea să lupte împotriva corupției prin mesaje și activități în regiunile lor. Învingători devin participanții care acumulează cele mai multe voturi. Printre participanți este și soroceanul Cătălin Tcaciuc, care își dorește foarte mult să învingă.

Iată mesajul lui Cătălin:

”Eu Cătălin Tcaciuc doresc  să demonstrez că pentru a lupta împotriva corupției și a cultiva integritatea, trebuie mai întâi să îmi fac vocea auzită. Sunt unul dintre cei peste 50 de membri  al Clubului Ideilor Anticorupție, dintre care  doar șaisprezece participăm la concursul de produse video.

Clubul a fost format în perioada aprilie – mai, 2020.Toți tinerii am participat la instruiri despre prevenirea si combaterea corupției, realizarea unui discurs și realizarea unui video.

Pentru a ocupa unul dintre aceste 3 locuri câștigătoare e necesar votul publicului. În baza numărului de voturi, trei dintre tineri vor obține un loc în echipa voluntarilor anticorupție de la Centrul National Anticoruptie. Respectiv, dacă voi câstiga, voi putea face activități de prevenire și combatere a corupției pentru a informa cetațenii despre consecințele corupției, dar și cum putem preveni și combate corupția.

Mă puteți susțne cu un vot pe siteul www.tineri.md , apăsând pe banerul VOTEAZĂ VIDEOUL PREFERAT. Rog foarte, foarte mult să mă votați! Votul Dvs. Contează! Vă multumesc anticipat!”

Concursul se desfășoară pe site-ul tineri.md. Urmăriți acest videou ca să aflați cum puteți vota:

Perioada de votare: 5 august– 5 septembrie, 2020. Un utilizator poate vota, de pe același dispozitiv, o singură dată, un singur participant/ă.

Clubul Ideilor Anticorupție este organizat de PNUD Moldova, în parteneriat cu Centrul Naţional Anticorupţie și Centrul Media pentru Tineri. Inițiativa se înscrie în proiectul „Lupta cu corupţia prin consolidarea integrităţii în Republica Moldova”, implementat cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei.


Articolul precedent Haideți în Croația, la odihnă!
Articolul următorȘomeri sau…leneși: În RM sunt peste opt mii de locuri de muncă vacante!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.