Surprize pentru pacienții Spitalului Raional Soroca de Ziua Mondială a Sănătății / VIDEO

0
562

Astăzi, 7 aprilie, este marcată Ziua Mondială a Sănătății, o ocazie importantă pentru fiecare comunitate de a-și îndrepta atenția către beneficiile unei stări mai bune de sănătate. Cu sloganul “Sănătate pentru toți”, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) sărbătorește, de asemenea, cea de-a 75-a aniversare de la înființare.

Pentru a marca această zi specială, cadrele medicale ale Spitalului Raional Soroca au organizat o serie de activități pentru pacienții internați în secțiile instituției medicale. Sănătatea este cel mai prețios lucru în viața fiecăruia și pentru a transforma sloganul din acest an în realitate, este necesar ca fiecare persoană să conștientizeze importanța menținerii unei bune stări de sănătate. Aceste activități organizate cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății au avut ca scop creșterea gradului de conștientizare și înțelegere a problemelor de sănătate și au venit în sprijinul comunităților, de la nivel local până la nivel internațional, pentru implicarea în acțiuni care să aibă drept rezultat îmbunătățirea stării de sănătate.

Activitatea a fost organizată de către IMSP Spitalul Raional Soroca în cadrul proiectului “Echitate în sănătate prin responsabilizare socială”, implementat de Crucea Roșie din Elveția, în parteneriat cu AO “CASMED” și AO “HOMECARE”, cu sprijinul Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare.

Articolul precedentDe ce este bine să mănânci pește de Florii. Ce se întâmplă dacă nu respecți această tradiție
Articolul următorSfatul Psihologului: Galina Melniciuc despre sindromul arderii profesionale: Cauze și simptome
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.