Supărări la ședința Consiliului municipal Soroca, unii consilieri au plecat în semn de protest / VIDEO

0
1128

Consiliul municipal Soroca s-a întrunit astăzi, 31 martie 2021, într-o ședinţă ordinară. În ordinea de zi au fost incluse inițial 15 proiecte de decizie. Supărați pe comportamentul lui Iurie Todirean, președintele ședinței de astăzi, consilierii Ion Babici, Veaceslav Burlacu, Ana Maxim, Igor Moldovan și Victor Său au părăsit ședința în semn de protest.

Prima decizie adoptată a fost cea cu privire la aprobarea Statutului Municipiului Soroca. Alt subiect important a fost cel cu privire la Strategia de Dezvoltare Comunitară a municipiului Soroca pentru anii 2021-2025. Consilierii au votat și pentru proiectul cu privire la luarea la evidenţă contabilă şi repartizarea materialului lemnos. 

Fără mari discuții a fost aprobat programul de reparaţie și întreţinere a drumurilor publice locale din municipiul Soroca pentru anul 2021. Viceprimarul Ghenadie Mînăscurtă le-a vorbit aleșilor locali despre raportul auditului asupra procesului bugetar şi gestionării patrimoniului public la unitatea administrativ-teritorială a municipiului Soroca, încheiat la 31 decembrie 2019. La finalul ședinței cu un mesaj a venit și primarul municipiului Soroca.

Ședința integrală poate fi urmărită pe platforma euparticip.md.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.