Știi că: Dacă am merge regulamentar de la Soroca la Chișinău, drumul ar dura 4 ore și jumătate / VIDEO

0
5761

Profesoara Maria Gumeni este la per tu cu șoferia, și nu pe motiv că are permis de conducere pe următoarele categorii –  AM, A1, A2, A, B1, B, C1, C, D1, D, BE, C1E, CE, D1E, DE și H. Ea cunoaște bine domeniul de transport local, dar și internațional, l-a cercetat inclusiv pe aspectele de siguranță rutieră și intervenții pentru prevenirea accidentelor în trafic. 

Ea a făcut o probă practică pentru a afla cât timp durează drumul de la Soroca la Chișinău, dacă respecți fiecare indicator.

Am discutat anterior cu invitata noastră la emisiunea “Interviu cu soroceni” și despre predarea șoferiei, de ce preferă să meargă pe jos chiar dacă are permis de conducere de la A la H, greșelile șoferilor, cele patru puncte de destinație, cum poate fi micșorat numărul accidentelor rutiere în Republica Moldova, ce pot face autoritățile pentru a micșora numărul de accidente, adrenalina pe 2 roți și multe altele. 

Urmăriți interviul integral AICI.


Articolul precedentHoroscopul zilei de sâmbătă, 8 iunie 2024: Capricornii vor avea ocazia să realizeze planuri vechi, a căror împlinire părea anterior aproape imposibilă, află pronosticul astelor pentru ziua de azi
Articolul următorSalmoneloza : Boala cel mai des întâlnită în sezonul cald
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.