Statistici îngrijorătoare: accidentele rutiere în Soroca înregistrează o creștere bruscă

0
141

Numărul accidentelor rutiere în primele cinci luni ale acestui an este în scădere față de aceeași perioadă a anului trecut. La Bălți, nu doar că numărul accidentelor a scăzut, ci și cel al persoanelor decedate. Cu toate acestea, situația La Soroca este total diferită.

GAVRIL GHILAS, ofițer pentru sistematizarea circulației rutiere IP Soroca: „Avem cu 43 % mai multe accidente rutiere, avem o majorare de 100% la persoanele decedate, avem două decese. Și avem o creștere la numărul persoanelor traumatizate cu 45%, avem 17 persoane traumatizate.”

Potrivit polițiștilor principalele cauze rămân a fi, nerespectarea regulilor de manevrare și neacordarea priorității pietonilor.

GAVRIL GHILAS, ofițer pentru sistematizarea circulației rutiere IP Soroca: „Cele mai frecvente accidente, pe teritoriul raionului Soroca se produc din cauza regulile de manevrare, depășirea limitei de viteză și neacordarea priorității pietonilor. Din fericire, starea de ebrietate nu și-a lăsat amprenta în numărul accidentelor din raionul Soroca.”

sursa : tvn.md


Articolul precedentLegendele cetății Soroca: află formula mortarului care a făcut pereții de neclintit
Articolul următorNu mai puțin de 3.000 de locuitori ar putea avea administrațiile în viitor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.