Starea de sănătate a domnului Nicolae Bulat este stabil gravă. Să ne rugăm pentru el

0
4764

Mai mulți cititori s-au arătat interesați de starea de sănătate a unui din cei mai cunoscuți soroceni, directorului Muzeului de Istorie și Etnografie, Nicolae Bulat, care recent a fost supus unei intervenții chirurgicale complicate.

Solicitată de noi, soția domnului Bulat, Valentina Bulat,  ne-a relatat că se află în comă de gradul I, iar starea de sănătate este stabil gravă. Doamna Valentina ne-a rugat, din numele ei și a copiilor, să mulțumim celor care se interesează și se roagă pentru sănătatea domnului Nicolae Bulat. Această susținere înseamnă foarte mult și ne rămâne doar că starea de sănătate a unuia din cei mai iubiți soroceni se va ameliora. Mare este Dumnezeu…

 

Articolul precedentProiectul „Viața sănătoasă” – reduce mortalitatea în raionul Soroca / VIDEO
Articolul următorLa tabăra E-vacanța astăzi s-a brodat în cruciuliță / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.