Soția lui Igor Dodon, Galina, a fost oprită în trafic

0
597
   Despre aceasta scrie chiar Igor Dodon, pe pagina sa de Facebook. ”Procurorii i-au înmânat citație soției mele și o invită la procuratură să o pună sub învinuire, după ce au oprit-o în trafic, pe drum, când mergea cu copiii la lecția de şah (probabil este filată non-stop).
   Este un caz fără precedent pentru Republica Moldova, când dorința de răfuială asupra oponentului politic o împinge pe Maia Sandu, președinte actual al țării, să-mi atace soția, copiii, mama, rudele apropiate. Repet şi mă adresez din nou către Maia Sandu și procurorii săi – eliberați-vă de ura voastră și de complexele voastre în raport cu mine personal, dar lăsați-mi soția, copiii şi familia în pace.
   Există lucruri care nu se iartă. Şi neapărat va veni timpul când veți răspunde dur pentru aceste fărădelegi”, scrie acesta.
Articolul precedentPensiile şi unele prestații sociale au fost indexate cu 13,94%.
Articolul următorCostel Alexe, președintele Consiliului județean Iași, după vizita la Soroca: „Suntem frați și drumul nostru este același” 
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.