Sorocenii sunt îndemnați să se alăture campaniei de caritate: „Papuceii pentru cei fără de ei”

0
176

Dragi băștinași, reprezentanți a diasporei, a municipiului și a raionului Soroca. Adresăm un apel public către toți oamenii cu suflet mare, sunt locuitoare a acestui oraș minunat la fel ca și membrii organizației noastre și fiecare din noi are aspirația că acest oraș v-a fi un model de bunătate, implicare și dezvoltare.

Avem posibilitatea să ne mobilizăm în jurul unor acțiuni care se nasc din suflet , dacă simțiți la fel, puneți umărul la această Campanie de caritate: „Papuceii pentru cei fără de ei”. În acest an tu poți fi Moș Nicolae! Acțiunea are drept scop susținerea copiilor care au rămas fără papuceii în această iarnă… Împreună putem aduce spiritul și căldură sărbătorilor de iarnă. Donează pentru o pereche de papuceii!

Pornind de la faptul că țara noastră se afla la limita sărăciei, politicile statului nu fac față tuturor provocărilor în domeniul asigurării materiale a copiilor din familiile social-vulnerabile, lansăm o campanie de caritate în ajun de sărbătorile de iarnă pentru zeci de copii aflați la limita existențială, copii pentru care o pereche de papuceii pe timp de iarnă sunt vitali, ce așteaptă copii în ajun de Sf. Nicolae, sigur ceva dulce în papucel, însă realitatea dură e că unii copilași sunt fără de ei, acești papuceii.

Fii chiar tu Moș Nicolae la aceste sărbători, donează pentru o pereche de încălțăminte caldă și ceva dulce pentru cei care deocamdată nu au multe de ales, mergând la școală în ghetuțe subțiri și expunându-se zilnic frigului. Sunt sigură că avem mulți cetățeni de acasă cât și peste hotarele țării care ar putea contribui la această campanie, în perioada 1-15 decembrie, donează pentru o pereche de papuceii de iarnă.

Noi, membrii Asociației de băștinași „CU DRAG PENTRU SOROCA”, vă garantăm gestionarea resurselor într-un mod oneros și transparent!
Fii chiar tu Moș Nicolae, la aceste sărbători!

Cu deosebită considerațiune,
Diana Tanas, Președinta AO
Asociației de băștinasi ,,Cu drag pentru Soroca’’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.