Soroceanul Oleg Istrati va antrena echipa CSU Rugby Alba Iulia

0
412

  Veste bună pentru amatorii de sport din Soroca, îndeosebi pentru acei care iubesc rugby-ul, cândva foarte popular în urbea de pe malul Nistrului. Pe pagina sa de Facebook, clubul universitar transilvănean scrie că, conducerea clubului a ajuns la o înțelegere cu antrenorul  Oleg Istrati, care va prelua frâiele echipei de rugby 7.

Contactat de noi, antrenorul Oleg Istrati, care este profesor de educație fizică la LT „Petru Rareș” și antrenor de rugby la Școala Sportivă raională din Soroca a confirmat această știre și ne-a declarat că va antrena echipa din Alba Iulia în sezonul competițional 2023…  Vă reamintim că, Oleg Istrati este un foarte bine cotat antrenor de rugby, deținător a licenței Level și antrenor al uneia din selecționatele Republicii Moldova la rugby. (FOTO: www.goldteam.md)

 

Articolul precedentAnual, din cauza accidentelor de muncă și a bolilor profesionale, decedează 2.780.000 de oameni
Articolul următorRezultatele sondajului: Ce nu are orașul Soroca, dar ar trebui să aibă
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.