Soroceanul Dumitru Palamarciuc a fost inclus, cu nr.67, pe lista PP „Șor”, pentru funcția de deputat în Parlamentul RM

0
219

   Lista Partidului Politic „Șor” pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie nu abundă de surprize – cel puțin în partea de sus a „clasamentului”.  Ilan Șor este cap de listă, în timp ce Marina Tauber este ape locul al doilea.

Și următoarele locuri sunt ocupate de persoane marcante din partid, iar ex-democrata Violeta Ivanov este a noua. Printre primii 20 se află și cei de la grupul parlamentar „Pentru Moldova” – Sergiu Sîrbu,este pe locul 11, Ruxanda Glavan pe 13, Grigore Respesciuc pe 14, iar Eleonora Graur pe 15… Soroceanul Dumitru Palamarciuc este pe locul 67.

Semnificativ este și faptul că în listă sunt și 10 orheieni, dar aceștia ocupă locuri mai spre „subsol”. În schimb, 8 din primii 10 ăși au domiciliul în capitală.


Articolul precedentPe lista „Congresului Civic” nu sunt soroceni.
Articolul următorPe lista Blocului electoral „RENATO USATÎI” nu sunt soroceni
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.