Soroceanul David Doga a câștigat un turneu internațional la sambo

0
144

  În orașul Edineț a avut loc un turneu internațional la sambo, competiție la care au participat cu succes și câțiva luptători din municipiul Soroca.

Astfel, David Doga, discipolul antrenorului Vitalie Lohov a ocupat locul I și a intrat în posesia medaliei de aur. Un alt elev al antrenorului Vitalie Lohov, Veaceslav Mâțu s-a situat pe locul II, iar David Ciomârtan, discipol al antrenorului Alexandru Cojocari a urcat pe treapta a treia a podiumului de onoare.

Succesul tinerilor se datorează și părinților, care au pus umărul la deplasarea sportivilor la turnau. Bravo, tinerilor sambiști! Onoare, antrenorilor! Cinste, părinților!

Articolul precedentPUBLICITATE: Magazinul „Cadou Magic” – Dăruim emoții oamenilor dragi / VIDEO
Articolul următor„Ființă firavă – femeia” – spectacol muzical marca Band Orchestra, dirijată de maestrul Ion Vorotneac / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.