Soroca iese din TOP-ul raioanelor infectate cu COVID

0
278
Foto: pixabay.com

  După efectuarea a 3853 de teste, alte 200 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate, ieri, în Republica Moldova, dintre care 174 în rândul persoanelor nevaccinate. 4 persoane cinfirmate cu COVID-19 sunt din raionul Soroca.

Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, transmite Știri.md.

Din numărul total de cazuri, 12 sunt de import: 4-Turcia, 3-Italia, 1-Cehia, 1-Marea Britanie, 1-Rusia, 1-Suedia, 1-Ucraina.

Astfel, bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 262.244. Din numărul total de cazuri, niciunul nu e în rândul lucrătorilor medicali. În prezent, în R. Moldova sunt 1.788 de cazuri active.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță că, încă 5 persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus. Este vorba despre două femei și 3 bărbați.

Deces 6.309: Bărbat de 66 de ani din r. Orhei, internat în IMSP IMU. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat.

Deces 6.310: Femeie de 40 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, nefropatie, anemie.

Deces 6.311: Femeie de 70 de ani din r. Anenii Noi, internată în IMSP IMU. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate, nefropatie.

Deces 6.312: Bărbat de 77 de ani din r. Călărași, internat în IMSP IMU. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces 6.313: Bărbat de 48 de ani din r. Cahul, internat în IMSP IMU. Comorbidități: cardiopatie, nefropatie.


Articolul precedentSoroceanul Vitalie Damașcan a fost convocat la selecționata Republicii Moldova pentru meciurile cu Austria, Scoția și Insulele Feroe
Articolul următorAflă în ce condiții vor merge la școală copiii sorocenilor, care se află peste hotare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.