Soroca iese din TOP-ul raioanelor infectate cu COVID

0
277
Foto: pixabay.com

  După efectuarea a 3853 de teste, alte 200 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate, ieri, în Republica Moldova, dintre care 174 în rândul persoanelor nevaccinate. 4 persoane cinfirmate cu COVID-19 sunt din raionul Soroca.

Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, transmite Știri.md.

Din numărul total de cazuri, 12 sunt de import: 4-Turcia, 3-Italia, 1-Cehia, 1-Marea Britanie, 1-Rusia, 1-Suedia, 1-Ucraina.

Astfel, bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 262.244. Din numărul total de cazuri, niciunul nu e în rândul lucrătorilor medicali. În prezent, în R. Moldova sunt 1.788 de cazuri active.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță că, încă 5 persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus. Este vorba despre două femei și 3 bărbați.

Deces 6.309: Bărbat de 66 de ani din r. Orhei, internat în IMSP IMU. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat.

Deces 6.310: Femeie de 40 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, nefropatie, anemie.

Deces 6.311: Femeie de 70 de ani din r. Anenii Noi, internată în IMSP IMU. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate, nefropatie.

Deces 6.312: Bărbat de 77 de ani din r. Călărași, internat în IMSP IMU. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces 6.313: Bărbat de 48 de ani din r. Cahul, internat în IMSP IMU. Comorbidități: cardiopatie, nefropatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.