Soroca fără WC-uri publice? / VIDEO

0
229

Municipiul Soroca este unul dintre orașele unde vin turiștii să vadă orașul și atracțiile turistice din regiune. Pe lângă aceasta sute de oameni vin din localitățile alăturate la piață, studii, ș.a.

Și dacă oamenii vor cumva la veceu, căci este un lucru fiziologic firesc, nu prea au unde merge. Ce să facă, stimate autorități publice locale? Tufarii și colțurile clădirilor nu sunt o soluție… Nici Nistru în care orașul își varsă apele reziduale tot.

Amintim că de câteva zile și cele două WC-uri biologice din Parcul „Grigore Vieru”, aflat în centrul municipiului Soroca, au fost închise. 

Acest mesaj a ajuns la redacție prin intermediul butonului SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ de pe site-ul observatorul.md. Dacă te confrunți cu o problem și nu știi unde să te adresezi sau vocea ta nu este auzită, scrie-ne, iar noi vom încerca să găsim un răspuns!

***

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.