Soroca fără WC-uri publice? / VIDEO

0
239

Municipiul Soroca este unul dintre orașele unde vin turiștii să vadă orașul și atracțiile turistice din regiune. Pe lângă aceasta sute de oameni vin din localitățile alăturate la piață, studii, ș.a.

Și dacă oamenii vor cumva la veceu, căci este un lucru fiziologic firesc, nu prea au unde merge. Ce să facă, stimate autorități publice locale? Tufarii și colțurile clădirilor nu sunt o soluție… Nici Nistru în care orașul își varsă apele reziduale tot.

Amintim că de câteva zile și cele două WC-uri biologice din Parcul “Grigore Vieru”, aflat în centrul municipiului Soroca, au fost închise. 

Acest mesaj a ajuns la redacție prin intermediul butonului SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ de pe site-ul observatorul.md. Dacă te confrunți cu o problem și nu știi unde să te adresezi sau vocea ta nu este auzită, scrie-ne, iar noi vom încerca să găsim un răspuns!

***

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).


Articolul precedentAutomatism în lupta cu Covid 19
Articolul următorSărbătoare mare la Visoca: outsiderii din anul trecut au devenit campioni!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.