„Soroca – Baschet” – medaliată cu bronz în campionatul Republicii Moldova!

0
74

Mare sărbătoare pe ulița baschetului sorocean – formația „Soroca – Baschet” a cucerit medaliile de bronz în campionatul Republicii Moldova la baschet! În meciul pentru locul III ai noștri au fost mai buni decât rivalii din Ceadâr Lunga, scor 101 – 79. Acesta este cel mai important titlu câștigat vreo-dată de elevii antrenorului emerit Serghei Crudu!

 Astfel, multpătimitul campionat 2019 – 2020 a tras cortina, iar campioană a republicii a devenit formația din Cahul, care în semifinală a câștigat în fața sorocenilor, cu o diferență de 11 puncte, iar în partida pentru medaliile de aur a fost mai bună decât baschetbaliștii din Bălți, 69 – 66. 

   Iată componența echipei „Soroca – Baschet”: SIDELNICOV Mihail, MUSTEAȚĂ Daniil, PLAHOTNIUC Vadim, ȘTIRBU Nikita, SINIȚCHI Nicolai (care a marcat în meciul decisiv 34 de puncte!), TETELEA Pavel, HAREVSCHI Alexandr, STAHURSCHI Vsevolod. Felicitări echipe și antrenorului! Mulțumiri Consiliului raional pentru susținere și ajutorul financiar.

 


Articolul precedentScorpioni, aveți grijă ce semnați…
Articolul următorRepublica Moldova, Ucraina și Georgia ar putea obține statutul de țări candidate la UE!
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.