Sondaj: Până la ce oră ar trebui să meargă transportul public în municipiul Soroca?

0
688

Acum o săptămână consilierii municipali au votat majorarea tarifului pentru o călătorie cu microbuzul prin Soroca la 5 lei. Decizia urmează să intre în vigoare după publicarea ei în Registrul Actelor Locale, acest lucru ar putea avea loc în săptămâna curentă. 

Totodată sorocenii cer de la autorități ca să monitorizeze respectarea graficului de circulație a microbuzelor atât pe parcursul zilei cât și în special spre seară, când poți aștepta și mai bine de o oră transportul public sau când acesta pur și simplu nu mai circulă.

Și fiindcă cetățenii vor achita 5 lei pentru călătoria cu microbuzul prin Soroca, ar trebui ca acestea să aibă unități de serviciu care să circule și până mai târziu. Deci, stimați beneficiari ai transportului public, cum credeți, până la ce oră ar trebui să circule microbuzele în Soroca?: până la ora 18:00; până la ora 19:00; până la ora 20:00; să fie microbuze de serviciu care circulă seara până la 21:00 (la fiecare jumătate de oră); să fie microbuze de serviciu care circulă seara până la 22:00 (la fiecare jumătate de oră); 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.