Socialiștii au părăsit ședința Consiliului Raional în timp ce se discuta anularea numirii Nataliei Bucicovschi în funcție de șefă la învățământ / VIDEO

0
923

La ședința Consiliului Raional Soroca de astăzi, unul dintre proiecte este cu privire la notificarea Oficiului teritorial Soroca al Cancelariei de Stat în privința examinării ilegalității deciziei de numire a doamnei Natalia Bucicovschi în funcția de șef a Direcției Învățământ Soroca.

Maria Derejovscaia, președinta fracțiuni PSRM din Consiliul Raional Soroca, a anunțat că socialiștii părăsesc ședința în timpul examinării deciziei, fără să dea careva argumente suplimentare. Cu ei au plecat și consilierii de la Platforma “DA”. Astfel, în lipsa cvorumului, și ceilalți aleși raionali au fost nevoiți să plece. Cât privește soarta deciziilor adoptate deja, în timp ce consilierii au plecat de la ședință până la încheierea acesteia, urmează să se expună juriștii. 

Maria Derejovscaia a refuzat ulterior să discute cu noi, iar Veaceslav Rusnac, președintele raionului Soroca, nu a răspuns la telefon pentru ași expune opinia referitoare la situația de azi. Urmăriți în scurt timp secvențe video de la această întrunire.

Articolul precedentCerificatul de căsătorie și alte 18 alte servicii pot fi accesate online, fără să mergeți la Centrul multifuncțional
Articolul următorBanca Mondială oferă 9.000.000 de euro pentru construcția, la Soroca, a unei Stații de epurare
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.