Sfat de la cei în etate: În fel și chip să ne debarasăm numai de interes meschin în defavoarea altora

0
76

Mereu în cântarea spre binele tuturor. Șocat că aceasta-I problema principală a întregii omeniri actuale. E vremea de trecut de la vorbe la fapte în folosul civilizații contemporane. În fel și chip să ne debarasăm numai de interes meschin în defavoarea altora.

Înscriindu-ne în această dorință vom putea progresa în toate sferele sociale cu condiția că fiecare locuitor al planetei pământ, în măsura posibilităților conștiente își îndeplinește misiunea sfântă data de la Dumnezeu. Fiecare individ, neimpus din exterior, să-și îndeplinească cu strictețe și plăcere obligațiile în înțelesul societății și interesul, mai apoi, personal de calitate și cantitate, adică de productivitatea înaltă. Atunci devenim prețuiți și solicitați cât pe interior atât și pe exterior devenind mulțumiți de sine, mulțumindu-i și pe cei din jur crescând material și în primul rând spiritual.

E cunoscut faptul că cea mai mare bogăție a fiecărei persoane e cea spirituală manifestată prin dorința și plăcerea procuratorului de a se înarma cu satisfacție de cele mult venite și așteptate. De nenumărate de ori e mulțumit când intervenția și din partea sa, încredințându-se că căutarea lui modestă n-a fost în zadar.

Vasile Popușoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.