Sezonul de vânătoare: Mai bine mai târziu decât…

0
95

Partea a doua a sezonului de vânătoare, din aces an, a fost una cu ghinion pentru vânătorii din Republica Moldova. Oficial, acest sezon trebuia să înceapă prin luna august, dar…bucuria a venit pe ulița „oamenilor cu pușcă” mai spre finele toamnei. Bine. însă, că sezonul n-a fost compromis sută la sută.

Despre vânătoare, dar și despre regulile de port-armă, am vorbit într-o emisiune „Observatorul”, la care au participat domnul Dumitru Zgarda, președintele Societății vănătorilor și pescarilor din raionul Soroca și domnul Alexandru Nastas, ofițer superior Serviciul Supraveghere Armament și Activități Licențiate la Inspectoratul de Poliție Soroca. Vizionare plăcută:

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilorproiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.


Articolul precedentMarin Roșca: “Profesia de polițist este una foarte interesantă, nu știu dacă mai întâlnești în lume o profesie mai bună”
Articolul următorEXPLICĂM: De ce mai avem locuințe neprivatizate și ce se va întâmpla cu ele
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.