Serata frumoasă la aniversarea de 14 ani a teatrului “Veniamin Apostol” din Soroca /GALERIE FOTO

0
225

În această seară, admiratorii teatrului s-au adunat pentru a sărbători împreună 14 ani de la înființarea Teatrului în numele lui Veniamin Apostol. Sala de spectacole a fost arhiplină, iar Petre Popa, fondatorul și directorul teatrului, a menționat că este bucuros, fiindcă astăzi toți sorocenii au venit cu familia la teatru.

Programul de sărbătoare a fost deschis de tinerii actori de la studioul “Cortina”, care au reușit să creeze o atmosferă caldă și primitoare, ulterior aceasta fiind completată de piesele interpretate de Anatol Rudei, Rinat Kurmashev, Igor Ianachi, dar și de ansamblul “Bujoreii” de la Centrul de Creație a Copiilor “Speranța”.

Teatrul “Veniamin Apostol” are prieteni mulți nu doar la Soroca, mergând prin turnee prin țară și peste hotare și-a făcut nenumărați admiratori. Unii dintre aceștia au reușit să vină la aniversare și vorbim în primul rând de ansamblul de chitariști “Punctul pe I” din Drochia, care a captivat publicul cu un recital de excepție de muzică folk.

Serata aniversară a fost una frumoasă, iar cei mai mici spectatori o vor memora datorită trucurilor iluzionistului Mihai Zagaevschi, care a adus un strop de veselie și magie.

.

Reportaj realizat în cadrul studioului pentru tineri MoJo, de la „Observatorul de Nord”, dacă vrei să faci parte din echipa noastră, ne poți scrie AICI.

Reporter MoJo: Victoria Zabolotnîi

Articolul precedentManualul sovietic al analistului Tuchiluș sau Rusia va importa bărbați chinezi, ca să-și sporească populația
Articolul următorCurs valutar, 4 decembrie 2023: la început de săptămână euro costă 19 și 35 de bani, iar dolarul are o cotă de 17 lei și 76 de bani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.