Șeful de la MoldovaGaz, Vadim Ceban: am solicitat o reducere a prețului la gaz cu 36,8 la sută

0
150
Sursa: Moldpres.md

  Astăzi, președintele Consiliului de Administrație al „Moldovagaz”, Vadim Ceban a anunțat că, compania care o conduce a expediat către ANRE o solicitare în acest sens pentru o reducere de circa 36,8%.

  „SA „Moldovagaz” a transmis către ANRE o cerere de reducere a tarifului de furnizare a gazelor naturale către consumatorii finali la prețurile reglementate în 2023. Potrivit proiectului de calcul, tariful mediu pentru furnizarea gazelor naturale se propune să fie redus la 16.492 lei la mia de metri cubi, sau cu 36,8%. Costul pentru consumatorul final va fi anunțat de autoritatea națională de reglementare”, anunță Ceban.

 Astfel, tariful la gazele naturale ar putea scădea până la 16.5 lei (fără TVA de 8%).


Articolul precedentHoroscop 5 iunie: pornim în forță, ca să ne putem atinge toate obiectivele, să dăm drumul și proiectelor noi, ca să ne putem exprima total.
Articolul următorCurs valutar: la început de săptămână, euro costă 19 lei, iar dolarul valorează 17 lei și 80 de bani
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.