Ședință online cu reprezentanții misiunii Băncii Mondiale în Republica Moldova în cadrul subproiectului de reparație capitală a LT ”P. Rareș”

0
59

 Ieri, la  LT ”P. Rareș” a fost organizată o ședință online cu reprezentanții misiunii Băncii Mondiale în Republica Moldova și cu echipa  Fondului de Investiții din Moldova. Prezent la fața locului,  directorul Fondului de Investiții, Iurie Chiorescu, a inspectat șantierul de construcții pentru a monitoriza mersul lucrărilor de reparație, respectarea termenilor în corespundere cu graficul de implementare.

  La moment se finalizează lucrările de schimbare a  acoperișului la toate blocurile de studii, se realizează lucrări de termoizolare și  placare a fațadei. În blocul A sunt în deplină desfășurare  lucrările de reparație a podurilor, pardoselelor, pereților, a grupurilor sanitare de la fiecare etaj. S-a finalizat  insatalarea sistemului de încălzire, a  rețelelor  interioare de apeduct, canalizare, electricitate, sistemul de ventilare.

Amintim că reparația liceului ”P. Rareș”  se realizează în cadrul Proiectului „Reforma Învățământului în Moldova” (PRIM) gestionat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării prin intermediul Fondului de Investiții Sociale din Moldova, iar costul total al lucrărilor constituie 11 737 087, 27 lei. (SURSA: Direcția raională învățământ Soroca)


Articolul precedentMesaj din diasporă: “Majoritatea din diasporă au undeva adânc în suflet dorința de a se întoarce acasă, dar să fie o justiție corectă,”
Articolul următorMesaj din diasporă: “Este dreptul garantat și datoria fiecărui cetățean de a se implica și de a participa la alegerile din țară, indiferent unde s-ar afla”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.