Sectorul agrilcol din raionul Soroca poate accesa servicii performante din domeniu

0
38
  Recent, la Soroca a avut loc o întâlnire a producătorilor agricoli din raionul Soroca cu reprezentanții firmelor comerciale care oferă bunuri și prestează servicii  pentru buna activitate a agricultorilor.
   Scopul întâlnirii, prezidate de Iurie Tănase, vice-președintele raionului Soroca și Aliona Andriuța, șefa Direcției Agricultură și Alimentație Soroca a fost accesarea serviciilor performante de către agricultorii din raionul Soroca, în dezvoltarea sectorului agricol și aplicarea noilor realizări și bunelor practici în vederea completării fondului semincer, utilizarea produselor de uz fitosanitar și fertilizanți, reînnoirea parcului de tehnică și utilaj agricol performant, uscătorii, linii de curățare, sortare, ambalare, mori, etc. La fel, agricultorilor le-a fost prezentată o informație utilă privind instalarea panourilor fotovoltaice și utilizarea  dronelor în agricultură. În acest sens, a fost prezentată și o demontrare a lucrului dronelor direct în camp.
 Întâlnirea a fost organizată de Direcția Agricultură și Alimentație a Consiliului Raional Soroca. (FOTO: Direcția Agricultură și Alimentație a Consiliului Raional Soroca)
Articolul precedentDans ucrainesc „Gopak” – coregraf Nadejda Gorpin / VIDEO / SĂ NE AMINTIM
Articolul următorCOVID-ul bate în retragere: Ieri, +488 cazuri de infectare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.