Sectorul agrilcol din raionul Soroca poate accesa servicii performante din domeniu

0
36
  Recent, la Soroca a avut loc o întâlnire a producătorilor agricoli din raionul Soroca cu reprezentanții firmelor comerciale care oferă bunuri și prestează servicii  pentru buna activitate a agricultorilor.
   Scopul întâlnirii, prezidate de Iurie Tănase, vice-președintele raionului Soroca și Aliona Andriuța, șefa Direcției Agricultură și Alimentație Soroca a fost accesarea serviciilor performante de către agricultorii din raionul Soroca, în dezvoltarea sectorului agricol și aplicarea noilor realizări și bunelor practici în vederea completării fondului semincer, utilizarea produselor de uz fitosanitar și fertilizanți, reînnoirea parcului de tehnică și utilaj agricol performant, uscătorii, linii de curățare, sortare, ambalare, mori, etc. La fel, agricultorilor le-a fost prezentată o informație utilă privind instalarea panourilor fotovoltaice și utilizarea  dronelor în agricultură. În acest sens, a fost prezentată și o demontrare a lucrului dronelor direct în camp.
 Întâlnirea a fost organizată de Direcția Agricultură și Alimentație a Consiliului Raional Soroca. (FOTO: Direcția Agricultură și Alimentație a Consiliului Raional Soroca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.