Se vor modifica tarifele pentru transport și evacuarea gunoiului în municipiul Soroca din 2021? / VIDEO LIVE

1
828

Primăria municipiului Soroca organizează acum consultări publice pentru proiectele de decizie ce propun aprobarea tarifelor pentru transportul public din Soroca și evacuarea gunoiului. Urmăriți în direct întrunirea.

Secvența video LIVE este realizată în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.


Articolul precedentAnsamblul din Racovăț la Festivalul-concurs online „V-am ura, v-am tot ura” / VIDEO
Articolul următorNumărul de persoane infectate scade, iar numărul deceselor rămâne semnificativ. În raionul Soroca, +5 cazuri noi de infectare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

  1. Sint de acord cu pretul la transport de 3 lei pina la 19.00 si 4 lei dupa orele 19.00.Intradevar ce inseamna astazi tariful de 2 lei.Numai pierderi in zadar .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.