Se vor modifica tarifele pentru transport și evacuarea gunoiului în municipiul Soroca din 2021? / VIDEO LIVE

1
828

Primăria municipiului Soroca organizează acum consultări publice pentru proiectele de decizie ce propun aprobarea tarifelor pentru transportul public din Soroca și evacuarea gunoiului. Urmăriți în direct întrunirea.

https://www.facebook.com/observatorul.md/videos/1422324621492988

Secvența video LIVE este realizată în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentAnsamblul din Racovăț la Festivalul-concurs online „V-am ura, v-am tot ura” / VIDEO
Articolul următorNumărul de persoane infectate scade, iar numărul deceselor rămâne semnificativ. În raionul Soroca, +5 cazuri noi de infectare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

  1. Sint de acord cu pretul la transport de 3 lei pina la 19.00 si 4 lei dupa orele 19.00.Intradevar ce inseamna astazi tariful de 2 lei.Numai pierderi in zadar .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.