Schimbare în fracțiunea PAS din parlament. Locul soroceanului Sergiu Lazarenco de un chișinăuian, Grigore Grădinaru sau Nicolae Plămădeală

0
160
Reluarea achitării plăților se va face numai din momentul participării deputatului la ședințe

După ce soroceanul Sergiu Lazarenco a ocupat funcția de ministru al Mediului, locul lui de deputat, în parlamentul Republicii Moldova a rămas vacant. Acest loc ar putea fi ocupat de  Grigore Grădinaru care este următorul candidat de pe listele de supleanți ale PAS.

Acesta este sub numărul 85 în liste, din totalul celor 98 de candidați ai PAS. Grădinaru s-a născut în 1978 și locuiește în municipiul Chișinău. Acesta este economist de meserie și e administratorul principal al ZAL „Expo-Business-Chișinău”. În prezent, ocupă funcția de consilier în fracțiunea PAS din cadrul Consiliului Municipal Chișinău.

 Dacă Grigore Grădinaru nu va dori să renunțe la funcția de consilier municipal pentru cea de deputat, noul parlamentar ar putea fi Nicolae Plămădeală, următorul candidat supleant de pe lista PAS. Plămădeală are 84 de ani și este din Chișinău. Acesta este inginer mecanic de profesie. În 2022, a fost voluntar „Moldova pentru pace”.

 


Articolul precedentCursul valutar pentru joi, 18 aprilie 2024: Euro își revine și trece pragul de 19 lei
Articolul următorEvghenia Guțul promite bani din Rusia pentru locuitorii Găgăuziei. Ce e putred la mijloc?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.