Șapte rugbyști soroceni au fost convocați în selecționata Republicii Moldova

0
632
  Naționala Republicii Moldova de juniori, U18,  va participa la campionatul european la rugby-7 în Riga, Letonia, în perioada 24-25.07.2021. Naționala este pregătită de antrenorul sorocean Oleg Istratii (foto).
   În selecționata Republicii Moldova, care actualmente se află la un cantonament în orașul Vadul lui Vodă, au fost incluși și șapte rugbyști soroceni. Toți cei șapte sportivi, inclusiv 5 din ei elevi ai Școlii sportive raionale Soroca, sunt discipoli ai antrenorului Oleg Istratii.
Articolul precedentApa noastră – grija ÎIS „Acva-Nord”
Articolul următorDescoperiri arheologice în subteranele Sorocii / VIDEO / SĂ NE AMINTIM
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.