Șapte cupluri din municipiul Soroca au fost menționate cu Diplome de fidelitate

0
286

Cu ocazia Zilei Familiei, șapte cupluri din municipiul Soroca – Nina și Boris Procopii, Vitalie și Maria Țâmbaliuc, Claudia și Anatolie Ivanov, Viva și Serghei Tofan, Eugenia și Tudor Dubniuc, Magdalena și Stelian Moldovanu, Eleonora și Valeriu Melnic, Ludmila și Vasile Sochircă – au fost menționate cu Diplome de fidelitate și premii bănești în sumă de câte 1000 de lei, din partea primăriei Soroca.

  Vitalie și Maria Țîmbaliuc

„Îmi face o deosebire plăcere să felicit aceste frumoase cupluru, care formează familii de 50 de ani și care sunt un exemplu pentru noi toți. Personal participa la astfel de ceremonia pentru a patra oară și de fiecare dată am avut emoții fiind în preajma acestor minunate cupluri. Este semnificativ și faptul că evenimentul a avut loc în imediata apropiere a simbolului iubirii față de orașul natal și sunt convins că de la acest simbol IUBESC SOROCA vor porni în viață mai multe cupluru de soroceni”, ne-a declarat primarul Victor Său.

Evenimentul a avut loc în fața Cetății Vechi ca o prefață a Nopții Muzeelor, pe scena inaugurată cu prilejul petrecerii a trei sărbători – Ziua Europei, Ziua Dansului și Ziua Familiei.

(Dan AOLEI)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.