Să fie iluminat stradal, la Schineni!

0
92
  Proiectele finanațate din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală, în cadrul Proiectului „Satul European” încep să prindă contur, inclusiv și în localitățile raionului Soroca.
   Astfel, în satul Schineni au început lucrările în cadrul Proiectului „Instalarea sistemului de iluminat stradal în satul Schineni, raionul Soroca. Este vorba despre lucrări de iluminat stradal cu lungimea de șase kilometri. Valoarea totală a proiectului este de 594.306,63 lei. Să fie într-un ceas bun!
  Vă reamintim că, localitățile din raionul Soroca au depus 24 de dosare de finanțare în Proiectul „Satul European”, iar 18 dintre ele au fost aprobate – 17 în localitățile rurale și unu în municipiul Soroca.
  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentA transformat o „ocupație de ocazie” într-o istorie de succes, inclusiv cu aportul Observatorului de Nord
Articolul următorSe așteaptă deconectări programate ale energiei electrice în raionul Soroca, în legătură cu executarea lucrărilor de mentenanţă
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.