S-a răzgândit! Microbuzele de pe rutele „7” și „3” din Soroca vor continua să fie deservite de PAT-7

0
943
fotografie simbol

După ce acum o săptămână Vasile Maxim, administratorul PAT-7 din Soroca declara că vrea să renunțe la deservirea rutelor „7” și „3” din municipiu și că refuză să mai activeze, deja s-a răzgândit. Acesta și-a retras cererea depusă la autoritățile publice locale.

„A fost presiune din partea colectivului, fiindcă rămân oamenii fără lucru, ne zice Vasile Maxim, administratorul PAT-7. Angela Strochin, contabila noastră, mi-a spus că rămân vreo 6-7 mașini ce nu pot fi trecute în altă firmă și rămân fără lucru, așa că am hotărât să lucrăm în continuare.”

Acesta ne-a asigurat că pe viitor condițiile de transportare a cetățenilor vor fi mai bune. „Am discutat cu colectivul și am pus condițiile noastre, că trebuie de purtat frumos cu pasagerii, de spălat mai des mașinile, de spălat husele la scaune, sunt lucruri care depind de șoferi și de cum vor pregăti ei microbuzele de lucru”.

Anterior primăria municipiului Soroca informa că unul dintre agenții economici care prestează servicii de transport public, a înregistrat la autoritățile publice locale o cerere prin care anunță că refuză să mai activeze. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.