S-a jucat fotbal, dar scorul a fost de hochei

0
1540

Duminică, 7 august, au avut loc două meciuri-restanță din campionatul raionului Soroca la fotbal. În ambele meciuri au fost înregistrate scoruri de hochei, cu o singură deosebire – într-un caz mai puternice au fost gazdele, iar în celălalt meci oaspeții s-au dovedit a fi mai incisivi.

Astfel, la Racovăț, fotbaliștii din localitate au marcat î căruță de goluri adversarilor din satul Iarova, scor 7-0, iar la Rublenița, oaspeții de la Bădiceni au fost net-superiori în confruntarea cu elevii lui Ilie Manea, scor 0-5.

La ziua de astăzi, nu mai puțin de patru echipe au motive de a pretinde la un loc pe podium, ba chiar la câștigarea titlului.

Campionatul raionului Soroca la fotbal,  ediția 2022
Loc Echipa M V E Î M/P Puncte
1.   RulTehCom    Șolcani 5 3 2 0 15 – 6 11
2.   Prietenia Agro Vărăncău 5 3 1 1 16 – 6 10
3.   Racovăț 5 3 1 1 15 – 6 10
4.   Bădiceni 5 2 1 2 8  – 9 7
5.   Rublenița 4 0 1 3 3 : 13 1
6.   Iarova 4 0 0 4 5 – 22 0

Etapa ordinară se va desfășura duminică, 14 august, cu începere de la ora 10:00. Cel mai interesant meci se anunță cel de la Racovăț, unde gazdele vor primi replica fotbaliștilor echipe Prietenia Agro. Meci cu miză se va disputa și la Bădiceni, unde fotbaliștii din localitatea vor fi examinați de lider. La Rublenița vor juca codașele clasamentului, care reprezintă cel mai slab atac și cea mai slabă apărare. (Dan AOLEI)

 


Articolul precedentStart de foc în Liga a II-a: FC INTER și EFA își dau întâlnire la Soroca, iar FC VISOCA începe acolo, de unde a terminat anul trecut, la Râșcani
Articolul următorSă nu ne facem griji – nu vom rămâne fără susținere la iarnă
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.