Rolul bibliotecii în epoca tehnologiilor (FOTO)

1
73

Bibliotecarii din raionul Soroca au avut o întrunire unde au discutat şi au aflat mai multe despre potenţialul neexploatat al bibliotecilor. La evenimentul organizat la liceul “Petru Rareş” din oraşul Soroca de Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM), au venit cu recomandări şi diverse idei Silvia Grossu, ambasador al cărţii şi al bibliotecii împreună cu Nelly Ţurcan, preşedintele comisiei de formare continuă în cadrul ABRM, ambele orginare din ţinutul Sorocii.

La întrunire s-a pus accentul pe rolul bibliotecilor în evoluţia spiritului comunitar şi noile funcţii pe care le pot avea bibliotecile în epoca avansării tehnologiilor. Au urmat discuţii despre însemnătatea bibliotecilor şi cu un grup de elevi, prieteni ai cărţilor. Evenimentul este susţinut de IREX Moldova şi are loc în cadrul programului Novateca.

Citiţi articolul integral în ziarul de vineri, 16 septembrie.

Articolul precedentDespre responsabilitate sau prezenţa încă nu înseamnă activitate
Articolul următorExpoziţie dedicată pictorului Mihai Grecu (GALERIE FOTO)
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

1 COMENTARIU

  1. Mulțumim mult inițiatorilor, organizatorilor și participanților. O reverență specială gazdelor acestui frumos eveniment.
    Așteptăm și articolul din Observatorul de Nord. Spor și inspirație dlui Vadim Șterbate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.