Rezultatele sondajului: Amenajarea estradei de lângă Palatul de Cultură pentru cinema și discotecă în aer liber a primit mai mult de jumătate din voturi

0
206

„Observatorul de Nord” a creat recent un sondaj pe site-ul nostru, în care întrebam sorocenii ce proiect ar fi bine să implementeze tinerii din Soroca în Programul „Bugetarea Participativă”. Iată rezultatele.

Tablă de șah uriașă pe un teren pentru fotografii și joc în stil modern – 16%; Mese cu tablă de șah prin parc unde fiecare vine cu piesele sale – 4%; Zonă de agrement pe malul Nistrului cu umbrele, scaune, loc de joacă, și cele necesare pentru frigărui – 24%; Amenajarea estradei de lângă Palatul de Cultură pentru cinema și discotecă în aer liber – 52%; Hărți interactive ale Sorocii amplasate în diferite regiuni ale orașului – 4%. În total au votat 172 persoane. 

Totodată puteți veni și cu alte idei, scriind un mesaj către Consiliul Local al Tinerilor Soroca.

Amintim că în luna februarie primăria municipiului Soroca a dat start Programului „Bugetarea Participativă” pentru asociațiile de locatari și persoanele cu inițiativă. Termenul limită de depunere a ideilor este 15 aprilie 2022, iar pentru aceasta consilierii municipali au alocat 300.000 de lei. Astfel, proiectele Grupurilor de inițiativă vor fi susținute, de primărie, cu sume de până la 20.000 lei, iar proiectele Asociațiilor de locatari – cu 50.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.