Rezultatele sondajului: Amenajarea estradei de lângă Palatul de Cultură pentru cinema și discotecă în aer liber a primit mai mult de jumătate din voturi

0
207

„Observatorul de Nord” a creat recent un sondaj pe site-ul nostru, în care întrebam sorocenii ce proiect ar fi bine să implementeze tinerii din Soroca în Programul „Bugetarea Participativă”. Iată rezultatele.

Tablă de șah uriașă pe un teren pentru fotografii și joc în stil modern – 16%; Mese cu tablă de șah prin parc unde fiecare vine cu piesele sale – 4%; Zonă de agrement pe malul Nistrului cu umbrele, scaune, loc de joacă, și cele necesare pentru frigărui – 24%; Amenajarea estradei de lângă Palatul de Cultură pentru cinema și discotecă în aer liber – 52%; Hărți interactive ale Sorocii amplasate în diferite regiuni ale orașului – 4%. În total au votat 172 persoane. 

Totodată puteți veni și cu alte idei, scriind un mesaj către Consiliul Local al Tinerilor Soroca.

Amintim că în luna februarie primăria municipiului Soroca a dat start Programului „Bugetarea Participativă” pentru asociațiile de locatari și persoanele cu inițiativă. Termenul limită de depunere a ideilor este 15 aprilie 2022, iar pentru aceasta consilierii municipali au alocat 300.000 de lei. Astfel, proiectele Grupurilor de inițiativă vor fi susținute, de primărie, cu sume de până la 20.000 lei, iar proiectele Asociațiilor de locatari – cu 50.000 lei.


Articolul precedentDeputatul Elena Bodnarenco a întrebat, primarul Lilia Pilipețchi a răspuns
Articolul următorCu 140.000 de lei primăria Soroca (sau, poate,  primarul personal?) și-a cumpărat loialitatea.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.