Republica Moldova este inclusă, în continuare, în Zona Verde, de România.

0
49

  Primul ministru al României, Florin Câțu, a anunțat că, Republica Moldova rămâne în Zona Verde, ceea ce înseamnă că cetățenii moldoveni a vor putea călători în România în baza unui un act confirmativ de administrare a vaccinului împotriva COVID-19 sau rezultatul negativ al testării COVID-19.

Adică, cetățenii care intră în România din țările din zona verde nu sunt obligați să stea 14 zile în carantină. Potrivit articolului 15 din Hotărârea nr. 32 din 27.05.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a României, începând cu 1 iunie, se propune eliminarea interdicțiilor de intrare în România a cetățenilor străini și apatrizi, prevăzute la art. 2 alin. (1) pct. 7 și art. 2 alin. (5) din anexa nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 531 din 10 mai 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 mai 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare.

Articolul precedentBarza ne-a mai adus 11 copii: 5 fetițe și 6 băieței!
Articolul următorDe șapte ori informează‑te și o dată alege! / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.