Republica Moldova a făcut primii trei pași spre aderarea la UE. Mai urmează alți șapte pași

0
47

Prin transmiterea celei de-a doua părți a chestionarului Comisiei Europene pentru obținerea statutului de țară candidat pentru aderare la UE R. Moldova a încheiat cel de-al treilea pas din lista de 10 pași până la aderare.

„Împreună, prin dedicație, responsabilitate, efort conjugat și agenda ambițioasă de reforme vom aduce țara noastră mai aproape de UE. Răspunsurile la cele 1.822 de întrebări din partea a doua a chestionarului, structurate în 33 de capitole pe 2.800 de pagini de răspunsuri care se referă la aquis-ul comunitar au fost scrise de o echipă dedicată de funcționari din cadrul ministerelor și agențiilor de stat, reprezentanți ai societății civile, membrii din diasporă și prietenii țării noastre din Uniunea Europeană. Este cel mai complex exercițiu birocratic realizat în timp record, ocazie cu care exprim profunda gratitudine pentru fiecare persoană implicată. Am demonstrat că împreună suntem o forță. Este o etapă cu adevărat istorică pentru țara noastră. Mulțumesc tuturor pentru dedicație!”, a spus Nicu Popescu.

Articolul precedentVeste bună pentru părinți – la Grădinița de copii nr. 12 a fost deschisă o nouă grupă, care este gata să primească picii
Articolul următorCând parada se transformă în panahidă, iar Cocoșul nu mai este cocoș
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.