Regele sportului și-a desemnat campioana și la Soroca…/ VIDEO

0
736

Campionatul raionului Soroca la fotbal a devenit istorie. De altfel, această istorie putea fi mai frumoasă, fiindcă acest sezon fotbalistic a fost unul mediocru. Cu doar șapte echipe participante,  cu abandonuri pe ultima sută de metri, cu terenuri desfundate și cu multe alte „ingrediente” care sunt (ar trebui să fie) sarea și piperul fotbalului, competiția a fost sub așteptări, iar evenimentele cu semnul minus au fost mult peste cele cu semnul plus.

Despre aceasta am discutat, în cadrul emisiunii „Observatorul”, cu domnul Andrei Jitniuc, specialist în problemele tineretului și sportului la Consiliul raional Soroca, secretar al Asociației Raionale de Fotbal și domnul Petru Ciobanu, antrenor și arbitru de fotbal, unul din acei despre care se spune că „mănâncă fotbalul pe pâine”.

Urmăriți acest material VIDEO:

Articolul precedentRaionul Soroca, cu o rată de vaccinare de 29 la sută și cu o incidență de 97 cazuri la 100.000 de locuitori, se află în Zona galbenă
Articolul următorCOVID-19 la Spitalul Raional Soroca – 10.11.2021- 11.11.2021 / INFORGRAFIC
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.