Reconstrucția Pieței Libertății din centrul municipiului Soroca: opinii și… opinii / VIDEO

0
469

Despre lucrările de reconstrucție a Pieței Libertății din centrul municipiului Soroca s-a vorbit și se vorbește atât prin birouri, cât și prin culuare. Este ușor explicabil acest lucru, dacă ținem cont de faptul că în câteva ore piața a „chelit”, dar ce urmează mai departe este încă scris cu fuiorul pe apă…

Altfel, persoanele supărate pe ceea ce se întâmplă nu au decât să se lamenteze și să-și toarne cenușă pe creștet, fiindcă la momentul oportun, când primăria a invitat comunitatea la audieri și consultări publice, la această temă, foarte puțină lume a răspus afrimativ. Or, astăzi primăria urmează să facă nu altceva decât să îndeplinească decizia Consiliului municipal.

Redacția noastră, în cadrul emisiunii „Observatorul” a pus în discuție această temă, iar în rolul de invitați au fost: Mihail Popovschi, ex-primar al municipiului Soroca, membru al Boroului executiv  al Consilului orășenesc Soroca (anul 1994); Mihai Rusnac, publicist, filolog, jurnalist, ex-consilier al Consiliului orășenesc Soroca (1994); Grigore Guțu, arhitectul-șef al primăriei municipiului Soroca și Victor Jamba, activist civic, ex-consiler al Consiliului orășenesc Soroca (1994).

VIZIONARE PLĂCUTĂ!

 

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentFermierii din raionul Soroca nu participă la protestul anunțat de Forța Fermierilor
Articolul următorÎncă o tentativă de suicid în raionul Soroca
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.