Razii nocturne desfășurate de polițiștii din Soroca în comun cu angajații Inspectoratului General de Carabinieri

0
465
   Angajații Inspectoratului de Poliție Soroca în comun cu angajații Inspectoratului General de Carabinieri, în weekend au desfăşurat razii menite să prevină şi să combată criminalitatea pe timp de noapte. Astfel, în vederea consolidării dialogului cu cetățenii și creșterii gradului de siguranță în comunitate, descurajării comportamentului delincvent prin prezența polițiștilor și realizarea activităților de prevenire și combatere a fenomenului infracțional, polițiștii au desfăşurat o acţiune preventiv-reactivă.
    Forțele de ordine au patrulat cartierele, străzile și locurile identificate, mai greu accesibile, neiluminate pe timp de noapte, obiective de infrastructură, case și gospodării părăsite, care prezintă un risc sporit de comitere a infracțiunilor și contravențiilor.
Scopul acestora este de a asigura, prin activităţile desfăşurate, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii, creşterea calităţii serviciului de ordine şi siguranţă publică în beneficiul cetăţeanului.
   De asemenea, în legătură cu situația epidemiologică din țară și a prevenirii infecției cu COVID-19, oamenii legii au desfășurat activități de monitorizare a executării obligației entităților prestatoare de servicii publice și private să organizeze și să asigure un regim fluidizant de acces al persoanelor în locurile de prestare a serviciilor și neadmiterea încălcării distanței sociale.
Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, siguranța publică și sănătatea tuturor fiind o prioritate permanentă a Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.