Răsfăț pentru câini: nemții vor fi obligați să-I plimbe de două ori pe zi

0
31

 Germanii care au câini vor fi obligaţi să îi plimbe de două ori pe zi. O nouă lege va reglementa numărul câinilor dintr-o gospodărie, dar şi condiţiile de trai. Una din cinci locuinţe în Germania are un câine. „Câinele e cel mai bun prieten al omului”, iar acum nemţii vor fi obligaţi să îşi demonstreze prietenia faţă de animalele de companie.

Ministrul german al Agriculturii, Julia Blockner, a propus un proiect de lege prin care toţi proprietarii de câini vor fi obligaţi să îşi plimbe patrupedele de două ori pe zi, pe o durată totală de minim o oră. Câinii nu vor putea fi lăsaţi singuri toată ziua, iar temperatura minimă şi cea maximă din spaţiul în care locuiesc vor fi reglementate prin lege.

Deciziile au fost luate în urma unei cercetări ştiinţifice care a analizat nevoile câinilor.

Purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Câinilor din Germania a caracterizat proiectul drept „bine intenţionat, dar nerealist”.

În Germania, peste 9 milioane de câini sunt ţinuţi ca animale de companie.

 

 

 

 

 


Articolul precedentÎncă un sorocean a fost răpus de COVID-19
Articolul următorCând se va termina nebunia asta cu Coronavirusul? Habar n-am. Nu mă pricep la politică!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.