Raionul Soroca și Consiliul județean Iași au semnat un nou Acord de cooperare

0
76
  Ieri, 30 noiembrie, președintele Consiliului județean Iași, Costel Alexe, și președintele raionului Soroca, Veaceslav Rusnac, au semnat Acordul de Cooperare a raionului Soroca cu Consiliul Judeţean Iași.
  Evenimentul a avut loc în cadrul festivității cu prilejul împlinirii a 15 ani de parteneriat a Consiliul Judeţean Iași cu regiunile Vinița și Cernăuţi (Ucraina).
Când spunem Soroca, gândul ne duce la Cetatea de pe Nistru şi la Ştefan cel Mare, simboluri importante ale trecutului nostru comun. Prezentul ne oferă acum oportunitatea de lucra împreună pentru binele comunităţilor noastre, despărţite de graniţe, dar unite de limba pe care o vorbim, de istorie, tradiţie şi cultură”, a afirmat  Costel Alexe.
Nimic nu ne unește mai strâns decât ideile comune și lucrul în echipă. Sperăm că parteneriatul Iași-Soroca va fi unul durabil și productiv și că va genera cât mai multe idei de proiecte, activități și evenimente cu realizări frumoase. Vă mulțumim pentru faptul că ne-ați acceptat ca parteneri și sperăm că acest parteneriat va fi benefic pentru ambele părți”, a declarat dl Veaceslav Rusnac.
  La eveniment au participat vicepreședintele raionului Soroca,  Iurie Tănase, Secretarul Consiliului Raional Soroca,  Stela Zabrian, oficialităţi din regiunile Vinița și Cernăuţi (Ucraina), reprezentanţii executivului, legislativului şi aparatului de specialitate al Consiliului Județean Iaşi. (SURSA: Consiliul raional Soroca)
Articolul precedentCe-ți dorim noi ție, dulce Românie… / VIDEO
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Acest Pom de Crăciun va înfrumuseța Soroca în perioada sărbătorilor de iarnă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.