Raionul Florești cu cei mai înalți indicatori la Recensământ, depășește Soroca și Drochia

0
151

Biroul Național de Statistică informează că, la finele zilei de 26 mai 2024, în cadrul Recensământului populației și locuințelor au fost recenzate circa 1.404.000 de locuințe (inclusiv cele ocupate, secundare și neocupate) și circa 2.053.000 de persoane (numărul populației recenzate include atât persoanele cu reședință obișnuită, cât și cele fără reședință obișnuită în Republica Moldova).

Aproximativ 2.050.000 de persoane și peste 1.400.000 de locuințe au fost deja recenzate până duminică, 26 mai, anunță Biroul Național de Statistică.

Raioanele care au înregistrat cei mai înalți indicatori de peste 76,2% sunt:Florești,Râșcani, Glodeni, Fălești, Sângerei, Telenești, Orhei, Anenii-Noi, Ungheni.

În raioanele Soroca și Drochia, au fost recenzate între 70,6% și 76,2% dintre locuințe.

Precizăm că Recensământul persoanelor și locuințelor se desfășoară până pe 7 iulie. Datele colectate vor oferi informații esențiale și necesare pentru dezvoltarea economică și socială a țării.

Raionul Soroca: Printre fruntașii Recensământului Național


Articolul precedentDrăgălina Mihalcean: ” La început, a fost greu să mă obișnuiesc cu ideea că foștii mei pedagogi îmi sunt deja colegi…”
Articolul următorVremea la Soroca: Prognoza meteo pentru marți, 28 mai 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.