Rafael Nadal, a distrus în carieră…ZERO RACHETE

0
34
Să distrugi o rachetă înseamnă să nu îți poți controla emoțiile.
Să distrugi o rachetă înseamnă să nu îți poți controla emoțiile.

Liderul mondial Rafael Nadal (33 de ani) afirmă că educația primită din partea familiei a avut un rol esențial în clădirea jucătorului care este astăzi.

Între o sesiune de pregătire și un meci demonstrativ, Nadal a găsit răgazul de a discuta cu jurnaliștii de la El Pais, transmite Știri.md cu referire la gsp.ro. „Să nu ai niciun dubiu înseamnă să ai o doză de aroganță. Mie îmi place să îmi pun întrebări pentru că tenisul este un sport în care lucrurile pot lua rapid turnuri inedite.  Ăsta e unul dintre lucrurile care îl face măreț”, au fost cuvintele prin care Rafa și-a câștigat interlocutorii.

Nadal a fost întrebat despre numărul rachetelor pe care l-a rupt în carieră: „Zero! Familia mea nu m-ar fi lăsat. Să distrugi o rachetă înseamnă să nu îți poți controla emoțiile.” O altă temă abordată în interviu a fost cea a impactului pe care îl au victoriile și înfrângerile asupra unui sportiv de asemenea calibru: „Nu știu pe care le trăiesc mai intens. Depinde de moment. Din păcate, în viață momentele negative rămân au un impact mai mare. În tenis este diferit. Cred că momentele de bucurie de la finalul victoriei au fost mai puternice decât cele de furie”.

SURSA: gsp.ro


Articolul precedentZece curiozități despre nuc (și nuci)
Articolul următorOT Soroca a PPDA și-a reales organele de conducere
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.