PUBLICITATE: Centrul ARA din Soroca „Puntea către succesul tinerilor” / VIDEO

0
188

Centrul de Instruire și Dezvoltare Personală „ARA” din Soroca reprezintă un concept educațional inovator, având misiunea de a pregăti copiii și tinerii pentru viață într-un mod cu totul unic. Ne axăm pe promovarea dezvoltării lor într-un mediu prietenos și interactiv, oferind o gamă variată de activități și servicii care îi îndrumă către un viitor plin de succes și împlinire personală.

Pentru cei mai mici membri ai comunității noastre, desfășurăm programul “Mama-Copil”, o oportunitate excepțională de a stimula interacțiunea și dezvoltarea abilităților sociale ale celor cu vârste între 1,5 și 3 ani, împreună cu părinții lor, pregătindu-i astfel pentru următoarea etapă a vieții lor, grădinița.
Pentru elevii din clasele primare, organizăm ateliere de lectură speciale, concepute pentru a îmbunătăți abilitățile lor de lectură și pentru a cultiva pasiunea pentru literatură și cărți.
Nu uităm nici de adolescenții noștri! Sesiunile noastre de socializare pentru adolescenți furnizează o platformă pentru discuții captivante și jocuri de masă, contribuind astfel la dezvoltarea abilităților sociale și la crearea legăturilor valoroase cu alți adolescenți.
Pentru cei care necesită asistență suplimentară, oferim servicii de terapie ABA și terapie ocupatională, cu scopul de a sprijini dezvoltarea abilităților sociale, de comunicare și motorii.
Și pentru a transforma evenimentele speciale în momente cu adevărat memorabile, suntem încântați să anunțăm lansarea serviciului nostru de animare și divertisment. Stați cu ochii pe noi pentru mai multe detalii, deoarece suntem hotărâți să aducem zâmbete și amintiri de neuitat în evenimentele dumneavoastră speciale!
Ne găsiți în municipiul Soroca, pe strada Ștefan cel Mare 11 A, la numărul de telefon – 078932592.
Articolul precedentEchipa de volei “Nistru Soroca”: pasiunea pentru acest sport le adună / VIDEO
Articolul următorRăsfăț cinematografic: Filmul „Midnight Sun” va fi difuzat în Parcul Central din Drochia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.