PUBLICITATE: Când ne dăm seama că trebuie să schimbăm ferestrele?

1
138

Există mai multe semne care pot indica faptul că ar trebui de înlocuit ferestrele vechi cu noi. Iată câteva indicii dintre cele mai comune:

  1. Scăderea eficienței energetice: Dacă observați că factura de energie electrică sau de încălzire a crescut semnificativ în ultima perioadă, poate fi un semn că ferestrele nu mai sunt suficient de eficiente.
  2. Apariția de condens pe sticlă: Dacă observați condens pe interiorul sau exteriorul ferestrei, acesta poate fi un semn că ferestrele nu mai oferă suficientă izolare.
  3. Zgomotul străzii: Dacă zgomotul de pe stradă sau de la vecini este mai pronunțat decât înainte, acesta poate fi un semn că ferestrele nu mai oferă suficientă izolare fonică.
  4. Ușurința cu care ferestrele se deschid și se închid: Dacă ferestrele sunt greu de deschis sau de închis, sau trebuie să faceți mai multe eforturi decât înainte, acesta poate fi un semn că ferestrele sunt uzate și trebuie înlocuite.
  5. Aspectul deteriorat: Dacă ferestrele sunt zgâriate, îngălbenite sau prezintă alte semne de uzură, mult praf în casă, acesta poate fi un semn că trebuie să le înlocuiți cu unele noi și mai eficiente energetic.

Dacă observați aceste semne, este posibil să fie momentul să luați în considerare înlocuirea ferestrelor cu unele termopan noi și mai eficiente energetic. 


Articolul precedentCocostârcii au revenit și la Rublenița / GALERIE FOTO
Articolul următorMeteorologii anunță Cod Galben de intensificări ale vântului, iar în următoarele zile vom avea și până la +15 grade Celsius
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

  1. Acest articol reprezinta o lectie valoroasa pentru proprietarii de locuinte, aratandu-le importanta mentenantei si inlocuirii ferestrelor pentru confortul si siguranta locuintei lor, precum si pentru economiile de energie si reducerea costurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.